onsdag den 15. januar 2014

Hokkaidosuppe


 
4 pers. 

750 gr. udskåret hokkaido
1 stort løg
1 syrligt æble
½-1 rød chili
1 spsk. olivenolie
2 tsk. middelstærk karry
1 l. lys bouillon
½ dl. Fløde eller Rismælk
krydres med salt, timian og spidskommen

Skær hokkaidokødet i grove tern.
 Pil og hak løg og chili.
Skær løgene i skiver og fjern kernerne fra chilien og hak den fint.
Skræl æblet og skær det i tern. Varm lidt smør og olivenolie i gryden,
tilsæt karry og derefter løgene, der simrer til de er halvbløde.
Bliver smør/olivenolie blandingen for varm, tilsættes lidt vand.
Resten af ingredienserne ( undt. fløden eller mælken ) kommes i sammen med
bouillonen,  og koger godt en halv time under låg.
 Purer med stavblender
og tilsæt flødde eller mælk og smag til med krydderier.


(Madforlivet.dk)                                           

Ingen kommentarer:

Send en kommentar