torsdag den 6. marts 2014

Rosa chokolademousse

            
Rosa chokolademousse
Bemærk: Opskriften er blevet skaleret, så mål og tider kan variere.
15 små glas
  • 4 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 200 g hvid chokolade
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • rød frugtfarve                                                        
                   
Pisk fløden. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i vandbad eller i mikroovnen.
Rør æggeblommerne sammen i en skål. Tilsæt chokoladen under kraftig omrøring.
Bland først lidt af den piskede fløde i - og tilsæt resten lidt efter lidt.
Rør frugtfarve i. Hæld moussen i små glas. Lad dem stå i køleskabet i 2-3 timer.
Pynt fx med krymmel eller mørk chokolade i mindre stykker.
           
 
(Arla.dk)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar