1 dl. Vand
½ dl olie
½ tsk. Salt
50 gr. Sesamfrø
50 gr. Rugmel
125 gr. Hvedemel
Blandes til en dej, og smøres med klør 5
i en 22 cm. smurt tærteform.
Bages i 10 min. 175 0
2 porre i skiver
120 gr. Laks i små stykker
4 æg
1 1/4 dl. Cremefraiche
1 1/4 dl. Piskefløde/mælk
4 spsk. revet ost (parmesan)
2 spsk. Hakket frisk basilikum
Peber
Svits porre for svag varme i 5 min. Til den er blød, afkøles lidt. Fordeles på tærten med laks.
Rør æg, Cremefraiche og fløde sammen, tilsæt ost, basilikum og peber, hæld det over tærten,
Bages ca. 15 – 20 min ved 200 gr.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar