tirsdag den 19. februar 2013

Porretærte med laks

Tærtedej.
 

   1 dl. Vand
   ½ dl olie
   ½ tsk. Salt
   50 gr. Sesamfrø
   50 gr. Rugmel
   125 gr. Hvedemel
   Blandes til en dej, og smøres med klør 5
    i en 22 cm. smurt tærteform. 
   Bages i 10 min. 175 0


    Fyld.
   2 porre i skiver
   120 gr. Laks i små stykker
   4 æg
   1 1/4 dl. Cremefraiche
   1 1/4 dl. Piskefløde/mælk
   4 spsk. revet ost (parmesan)
   2 spsk. Hakket frisk basilikum
   Peber
   Svits porre for svag varme i 5 min. Til den er blød, afkøles lidt. Fordeles på  tærten         med laks.
   Rør æg, Cremefraiche og fløde sammen, tilsæt ost, basilikum og peber, hæld det over tærten,
   Bages ca. 15 – 20 min ved 200 gr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar